Optimerad för 1024*768-miljö


Introduktion

Lördagen den 7:e Juli hade jag egentligen planer på att åka till Mollungen (3 mil utanför Borås) på logdans!? Dansbandet Bhonus!? spelar men det finns även pub och discoavdelning. Var faktiskt där för 2 år sedan och då var det inga mindre än Streaplers som spelade, lite motvilligt måste jag erkänna att jag tyckte det var hur kul som helst ändå. Nåväl vi blev bara tre gubbar från jobbet som ville åka så därför ställde vi in det. Istället blev det 4 mil åt andra hållet och Yllerock. Det var uppträdande av bla Standfast, Melinda Wrede, Boney M, Sahlene och Tomas Ledin. Vi skulle tälta några km utanför Gällstad hos en tjej som jobbar på samma ställe som mig. Den här lördagen var årets hittills varmaste dag och vi åkte därför ut tidigt för att kunna stanna till en stund på Vegby beach och konstaterade att den slog Tylösand med hästlängder...

Inbrottsförsök på avloppsreningsverket

Kanonfint ställe som, hör och häpna, vi var inbjudna till...

Här har hela gänget utan vi stuckit till festplatsen, bara vinnarna kvar!!!

Promenadvägen höll högsta klass...

Stress på semestern? Icke då...
Med tältet från tidigt 70-tal uppsatt blev det en hel del bad och slappande, lite senare dök även Larsa från Stockholm upp. Det var lite annat folk på förfesten också, där fanns bla Festprissen Roland, Bengt - tjejernas favorit och även Speedomannen men det kändes som om våra samtal inte låg på samma nivå. Vid 19-tiden ville de första börja åka till festen, Boney M skulle börja spela då. Vi var dock inte redo och eftersom det bara var ett fåtal som körde slutade det med att vi fick gå.

Det skulle bara ta ca 20 minuter att gå den lilla biten till festplatsen. För oss tog det över 1 timme, ser man på några av bilderna ovan förstår man väl kanske det. Det var så mycket grejor som behövde fixas och utforskas.

Kanske dansa litegrann?

Pinkepaus för Larsa, gärna inför publik.

Trångt och tätt i öltälten!

Luke och Nicke pustar ut efter att de blivit av med efterhängsen 45-åring, hon skickades över till...

...en inget ont anande Lars, urgh!
I kvällens sista timma träffade vi några andra jobbarkompisar och de hängde med till tältet...slutade med att vi var 8 st som sov där. Även Lars dök sent omsider upp. Han tappade jag naturligtvis bort därinne på festen och sen hade han åkt någon buss för att därefter hoppat av bussen då han inte känt igen sig, lade sig istället för att vila vid vägkanten, då kom en raggare och plockade upp honom och körde honom nästan ända hem till tältet.

Trevligt, sådant händer nog bara på landet.

Larsa på partyhumör...


Yllerock

7/7 2001 i Gällstad

Andra upplagan, årets startfält:

>> 14.00 Grindarna Öppnas " Livemusik i tälten"
>> 15.00 Ola Lindholm " Världens Bästa Skiva"
>> 16.00 Isaac , Standfast
>> 17.00 Rockfåret 2001 "Hellion"
>> 18.00 Melinda Wrede
>> 19.00 Boney M
>> 20.00 Sahlene
>> 22.00 Tomas Ledin